×

Sessions

Now Streaming Live!
Awards Ceremony
Auditorium , Level 2, Darwin Convention Centre
4:30pm to 5:30pm
Show More

Concurrent Session G - Lightning Talks



  • Session Details
  • LocationAuditorium , Level 2, Darwin Convention Centre
  • Session TimeThursday 20th June 2:30pm to 4:00pm


Considering difference: clinician reports of providing equal and equitable burns care for Aboriginal and Torres Strait Islander children and families

Ms Sarah Fraser, Dr Tamara Mackean, Dr Kate Hunter
2:35pm to 2:40pm
Lightning Talks – 5 minutes of concise and impactful presentation with 5 min of questions

Starting up clinical trials in childhood ear health at Townsville Aboriginal & Islander Health Service: Working together to benefit Community, our story.

Sylvia Hussey
2:40pm to 2:45pm
Lightning Talks – 5 minutes of concise and impactful presentation with 5 min of questions

First Nations Talk – First Nations sovereignty over well-being in education with Indigenous languages

Janine Oldfield
2:45pm to 2:50pm
Lightning Talks – 5 minutes of concise and impactful presentation with 5 min of questions

ANTIOXIANTS, VITAMINS AND CARDIOMETABOLIC RISK IN A VERY REMOTE ABORIGINAL POPULATION IN AUSTRALIA

Lenette Knudsen
2:50pm to 2:55pm
Lightning Talks – 5 minutes of concise and impactful presentation with 5 min of questions

ArtsHealth at the Gomeroi gaaynggal Centre and its influence supporting social and emotional wellbeing

Lyniece Keogh, Jodie Herden
2:55pm to 3:00pm
Lightning Talks – 5 minutes of concise and impactful presentation with 5 min of questions

iDiab – Mobile Application for Diabetes Management in Indigenous Communities.

Mariam Hachem
3:10pm to 3:15pm
Lightning Talks – 5 minutes of concise and impactful presentation with 5 min of questions